Hirdetmény:

  • Teljes nyitva tartás! 
  • Előjegyzéseket vizsgálatra felveszünk!
  • Üzletünkben, rendelőnkben naponta többször fertőtlenítünk.
  • Üzletünkben kézfertőtlenítő gélt biztosítunk.

 

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Szezsi Optika dolgozói

 

Munkásságunk az Önök szolgálatában:

 2001-ben indult cégünk családi vállalkozásként Móravároson, atyai nagyapámnál, másodállásban. A több éves szakmai gyakorlatot Eszik Imre keze alatt szereztem meg. Kis idő elteltével Alsóvároson folytattam munkámat és közben Sándorfalván is végeztünk szűrővizsgálatokat.

 

” A szakember kedvesség nélkül olyan, mint az étel só nélkül.”

 

Két év után 2004-ben optikánk a belváros közelébe költözött és a forgalom növekedése, valamint családom támogatása lehetővé tette, hogy 2007 telére kibővüljünk. Üzletünkben a természet alkotóelemei dominálnak így kellemes, családias környezetben várjuk az új és régi vásárlóinkat Szegeden, a Boldogasszony sgt. 35 sz. alatt. Feleségem és két kedves kollegina is várja kéréseiket. Nagy választékban kínálunk felnőtt és gyermek kereteket, melyek folyamatos frissítés alatt állnak. A 2007-es évben csatlakoztunk az Opticnet-hez és azóta is élvezzük előnyeit.

 

 

” Egy jó szó mindig tovább lendít a nehézségeken! 

 

 Nagy hangsúlyt fektetünk a modern orvosi műszerek és műhelyberendezések beszerzésére, így pontosabbá téve munkánkat. Ezt bizonyítandó a 2008-as Plusz-optix baba szemvizsgáló, mely Szegeden egyedülálló. Fontossága a pupilla tágításának elkerülésében rejlik. 2009-ben  az orvosi rendelőnk teljes kiépítése mellett egy szép honlappal is megleptük kedves kuncsaftjainkat. 2012-ben a Hoya kifejlesztett számunkra egy olyan IPAD-et , amellyel tökéletesen beállítható a multifokális szemüveg.

 

” A cél az, hogy elégedett vásárlóink legyenek. “

 

2015-re már új színben tündököltünk és 2016-ra egy új Lcd Vísus tábla került a rendelőnkbe a páciensek szolgálatában! 2020-tól cégünk Rostásné Détár Mária Optometrista kolleginával valamint Dr. Jánossy Ágnes szemésszel dolgozik együtt. Hétfőtől-péntekig várjuk a szemvizsgálat iránt érdeklődőket, az egyben teljesen megújult, csúcstechnológiát felvonultató szemészeti gépparkunkkal.

 

” A segítség mindig boldogság és az anyagiak felett áll. “

 

Az optikánk homlokzata is említést érdemel, hiszen új világító táblák tekintenek vissza az arra járókra. Az új INSHOPE nyilvántartó rendszerünkkel pedig könnyebbé vált a munkánk és a készülőben lévő Új Weboldal és az Új Web Shop teszi majd színesebbé a nálunk érdeklődést, vásárlást! Törzsvásárlóink a folyamatosan megújuló akciókon felül  további 5 % kedvezményben részesülnek! Aki pedig már cégünknél vásárolt tudja, hogy az alkatrészek, esetleges gyári hibák  korrigálása nem okozhat fejtörést. Így nyerhet érvényt szlogenünk:

” A SZEMREVALÓ MEGOLDÁSOK BOLTJA! “

Várja önöket

 

Szelezsán Dénes optikus mester és csapata.