FONTOS INFORMÁCIÓ!

A Szezsi Optikától – mint HOYA WIP partner cégtől – akkor vásárolhat Hoya kizárólagos forgalmazási joggal rendelkező termékek listájából, amennyiben a lenti feltételeket teljesíti!

SZEMVIZSGÁLAT ÜZLETÜNKBEN

A vásárló a rendelését megelőzően legalább 2 éven belül KONTAKTLENCSE VIZSGÁLATON, ELLENŐRZÉSEN üzletünkben megjelent, papír vagy virtuális kartonnal rendelkezik.

Időpont kérés

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben már van papírja vagy virtuális kartonja az üzletünkben történt szemvizsgálatról, szükséges webáruházunkba egy tetszés szerinti normál, felhasználói fiókot regisztrálnia.

Regisztráció

JOGOSULTSÁG KÉRÉSE HOYA TERMÉKEK VÁSÁRLÁSÁHOZ

Webáruházunkba történő regisztrációt követően HOYA VIP TERMÉKEK vásárlásának jogosultság kérését szíveskedjék elérhetőségeink egyikén jelezni. Kollégáink megvizsgálják jogosultsági státuszát. A jogosultságot 24 órán belül jelzik az Ön részére.

Kapcsolat

HOYA TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA

Az Hoya termékek vásárlására jogosító belépési adatokkal a webáruházunkba történő belépéssel válogathat prémium minőségű Hoya termékeink közül.

Vásárlás

HÍRLEVÉL

Ne maradjon le a folyamatos akcióinkról, legújabb termékeinkről! Iratkozzon fel hírlevelünkre és a számos kedvezmény mellett további ajándékokkal is szolgálunk.

Feliratkozás

Amennyiben elakadt bármely lépésnél, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat