Cégeknek

Vállaljuk cégek dolgozóinak szűrővizsgálatát és munkaszemüvegük elkészítését. Az elkészítendő szemüvegek mennyisége alapján akár egyedi árajánlat is lehetséges. Jelentősebb referenciáink: Juhász Gyula tanárképző, Szegedi Szimfonikus Zenekar, Königh Péter Zeneiskola, Generali Biztosító, Evosoft, ELI.

Munkahely az otthona?

Természetesen a munkaszemüveg nem csak munkásoknak és nem csak munkába való! 🙂 Kiváló munkaszemüvegeket otthonában is tudja használni olvasáshoz, számítógép elé. Váltsa valóra munkaszemüveges álmait nálunk!

Webáruház

Válassza ki a legkényelmesebb keretet

Kereteink a klasszikus műanyag modellektől a modern fém keretekig terjedned igen széles palettán. A közvetlen kontakt elkerülhetetlen a biztonságos keretválasztás céljából! Cégünk a közép árakat próbálja érvényesíteni mind gyermek és mind felnőtt keretek esetében. A minőséget, javíthatóságot nem figyelmen kívül hagyva így szerez érvényt szlogenünk,” Szezsi Optika a szemrevaló megoldások boltja!”

Kérjen időpontot vizsgálatra

Azért vagyunk, hogy Önnek a lehető legmagasabb színvonalú optikus szolgáltatást nyújtsuk. Kérjen időpontot az Optometrista kolléganőhöz!

Időpont kérés