A PRECÍZIÓ JELENTÉSE

A precízió minden nyelven ugyanazt jelenti világszerte. Szenvedély, elkötelezettség, tapasztalat, szakértelem, pontosság – csupán néhány, a precízió számtalan lenyűgöző alkotóeleme közül. 

A Seiko alapelve a precízió, mely több, mint 130 éve szolgál vezérelvként  minden egyes termékének megalkotásakor a legapróbb részletek megtervezésétől kezdve, egészen az alkalmazott innovációs folyamatok végéig.

 

LENCSÉK

Az innováció és a korszerű technológia ötvözésének eredményeként lencséink esztétikusak és egyedülálló keretilleszkedéssel biztosítják a tökéletes látást.

 

VIZUÁLIS KIVÁLÓSÁG

A Seiko úttörő technológiái és innovációi lehetőséget nyújtanak arra, hogy szemüveglencséjéből mindenki a lehető legtöbbet kihozva, teljesebb életet éljen.

 

Seiko sztori az óráktól a lencsékig

A Seiko története 1881-ben kezdődött, amikor is Hattori Kintaró megalapította az órajavító műhelyét Tokio központjában. A cég kezdetben import és belföldi órák forgalmazásával foglalkozott. Mindössze tizenegy évvel később cége elkészítette első óráját, majd 1895-ben az első karóráját. Napjainkban Kintaró ükunokája, Hattori Sindzsi a Seiko Watch Corporation elnöke.

Néhány évszám, amely jelentős lépés a cég történetében

XIX. század: 1881. – a cég alapítása, K. Hattori and Co. Ltd néven, 1892. a falióra-, másként ingaóragyártás megkezdése

XX. század

1921. a karóragyártás megkezdése
1924. a Seiko márkanév megjelenése
1965. a világ első kvarc stopperórájának bemutatása
1969. a világ első kvarc karórájának bemutatása
1972. a világ első női kvarc karórájának bemutatása
1973. a világ első digitális kvarc karórájának bemutatása
1982. a világ első tv-képernyővel kombinált karórájának bemutatása és a Lorus márkanév bemutatása
1984. a világ első számítógéphez csatlakoztatható karórája
1988. a világ első generátor működő automata kvarc karórája
1994. a Kinetic szerkezet bemutatása
1998. a világ első Kinetic chronograph karórájának bemutatása
1999. a Kinetic Auto Relay szerkezet bemutatása

ÉLESLÁTÁS EGÉSZ NAP
(Seiko sztori az óráktól a lencsékig)

Seiko 1948 óta van jelen a szemüveglencse piacon

Az azóta eltelet időt a japán érdekeltségű Sieko innovációk tömkelegével, fejlesztésekkel töltötte. Mottójuk így teljesen egyértelmű. Mindig egy lépéssel a többiek előtt!

Fejlesztései forradalmiak és a mai napig meghatározzák az optikai piac irányát. A legtisztább lencsék között tartják számon és viselhetőségük mind az egyfókuszú, mind a multifokális lencsék világában prémium minőséget ígér és ad.

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk üzletünkben!

Üzletünkben a kiváló minőségű Hoya termékcsaládot nem helyettesíti. Kiegészíti azok számára, akik minőségi ugrást szeretnének kivitelezni a látás élményükben, egy olyan Seiko lencsével, amely magasabb szintet képvisel elérhető áron gyermekek és felnőttek részére egyaránt.

Időpont kérés