Szemvizsgálat

Első lépés, konzultáció optikusunkkal és kérjünk időpontot szemvizsgálatra. A kommunikáció nagyon fontos, ha nem a legfontosabb! Nélküle nincsen kielégítő eredmény. A tökéletes korrekció, csak is a pontos szemüveg használati metódusain keresztül, a megbeszélések után, alapján valósulhat meg. A korábbi panaszok, egyéb észrevételek orvosunk el tárása után a pontos távoli dioptria megállapítása, az olvasó távolság és a munkatávolság (mindenkinél egyedi, így külön figyelmet igényel) meghatározása következik.

Rendelőnkben komputeres és hagyományos(próbalencsék illesztése) szemvizsgálat történik. A vizsgálat részét képezik a szem törőközegeinek vizsgálatai, a szemnyomás mérése, szemfenék vizsgálata, az eredmények dokumentálása. A felnőtt szemvizsgálat 14-es kortól van rendelőnkben. A vizsgálatok 20 percenként követik egymást. Csúszások időben előfordulhatnak de mindenki sorra kerül.

Emeletszintű szemvizsgálat mindenkinek. Mit jelent?

Már az üzletbe lépéskor megkezdődik a látásvizsgálat egy könnyed beszélgetéssel, mely látásvizsgálat ugyan még nem szakorvosi szemvizsgálat, de bizony fontos és stabil szakmai alapokon nyugszik. Ezt követi a még részletesebb konzultáció, a szemészeti rendelőben. A jelenlegi gazdasági versenyben csak eme apróságoknak tűnő szakmai lehetőségekkel tudjuk mi is felvenni a versenyt a nagyobb vetélytársainkkal szemben. A közvetlen, személyre szabott kiszolgálással! A folyamatos szakmai képzések mellett, a folyamatos technikai fejlődéseken át, az emberi morális tényezőket sem figyelmen kívül hagyva- melyek mind a kedves páciens javát szolgálják- próbálunk kifogástalan szolgáltatást, ha úgy tetszik, emelt szintű kiszolgálást nyújtani! Aki betér üzletünkbe láthatja a jelenkor technikai segítségét az interaktív fal bemutatásában de azok is tájékozódhatnak szolgáltatásaink felől, akik csak az utcafrontról próbának felőlünk érdeklődni a kirakati promóciós tévénk segítségével! Eredmény: Gyors, precíz, kedves, interaktív kiszolgálás a szakmaiság szolgálatában.

Szelezsán Dénes optikus mester, cégvezető

Kérjen időpontot vizsgálatra!

 Szolgáltatások, árak:

Rostásné Détár Mária Optometrista, kontaktológus szakember

  • Teljes körű szemvizsgálat: 8.000Ft (komputeres és hagyományos látásvizsgálat, szemfenék vizsgálat, szemnyomás mérés)
  • Kontaktlencse vizsgálat: 9.000Ft (használatának betanítása, kontaktlencse-viselés szabályainak ismertetése, 1pár próbalencse)
  • Kontaktlencse kontrollvizsgálat: 7.000Ft (a dioptria ellenőrzése, korrigálása)
  • Alkalmassági vizsgálat lelettel: 8.000Ft
  • Szemnyomás mérése: 3.000Ft
  • Ha szemüvegkeretét és lencséjét a SZEZSI OPTIKÁBAN vásárolja akkor a komplett szemüveg végösszegéből 2.000Ft levonásra kerül.

 

A látásvizsgálat fontossága

Megelőzés mindenek előtt! Továbbá fontos a szembetegségek felismerése, korrigálása, a megfelelő korrekciók megállapítása, szemüvegkeretek javítása, valamint a munkavédelmi alapkövetelmények betartása. Tehát a látásvizsgálat egy komoly alaptétel az ember életében, amely a saját biztonsága, életminősége megőrzése vagy javítása céljából megkerülhetetlen! Kérjen időpontot orvosainkhoz! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Időpont kérés