Munkásságunk az Önök szolgálatában

2001-ben indult cégünk családi vállalkozásként Móravároson, atyai nagyapámnál másodállásban. A több éves szakmai gyakorlatot Eszik Imre keze alatt szereztem meg. Kis idő elteltével Alsóvároson folytattam munkásságomat és közben Sándorfalván is végeztünk évekig szűrővizsgálatokat. Amióta optikusként a szakmát elsajátítottam, azóta tudom, hogy “A szakember kedvesség nélkül olyan, mint az étel só nélkül”.

Üzletünk

Egy jó szó mindig tovább lendít a nehézségeken!

Két év után 2004-ben optikánk a belváros közelébe költözött és a forgalom növekedése, valamint családom támogatása lehetővé tette, hogy 2007 telére kibővüljünk. Üzletünkben a természet alkotóelemei dominálnak így kellemes, családias környezetben várjuk az új és régi vásárlóinkat Szegeden, a Boldogasszony sgt. 35 sz. alatt. Feleségem és három kedves kollegina is várja kéréseiket! Nagy választékban kínálunk felnőtt és gyermek kereteket, melyek folyamatos frissítés alatt állnak. A 2007-es évben csatlakoztunk a magán látszerészek egyesüléséhez az Opticnet-hez, amellyel 2022 telére megszűnt a kapcsolatunk. Az céget a Hoya vette szárnyai alá.

Célunk, hogy elégedett vásárlónk legyen.

Nagy hangsúlyt fektetünk a modern orvosi műszerek és műhelyberendezések beszerzésére, így pontosabbá téve munkánkat. Ezt bizonyítandó a 2008-as Plusz-optix baba szemvizsgáló, mely Szegeden egyedülálló. Fontossága a pupilla tágításának elkerülésében rejlik. 2009-ben az orvosi rendelőnk teljes kiépítése mellett egy szép honlappal is megleptük kedves kuncsaftjainkat. 2012-ben a Hoya kifejlesztett számunkra egy olyan IPAD-et, amellyel tökéletesen beállíthatók a multifokális szemüvegek illesztési paraméterei.

Orvosaink

A segítség mindig boldogság és az anyagiak felett áll.

2015-re már új színben tündököltünk és 2016-ra egy új Lcd Vísus tábla került a rendelőnkbe a páciensek szolgálatában! 2020-tól cégünk Rostásné Détár Mária Optometrista kolleginával valamint Dr. Jánossy Ágnes szemésszel dolgozik együtt. Hétfőtől-péntekig várjuk a szemvizsgálat iránt érdeklődőket, az egyben teljesen megújult, csúcstechnológiát felvonultató szemészeti gépparkunkkal.

Kapcsolat

Megújulás a vásárlókért!

Az optikánk homlokzata is említést érdemel, hiszen új világító táblák tekintenek vissza az arra járókra. Az új INSHOPE nyilvántartó rendszerünkkel pedig könnyebbé vált a munkánk és az új weboldalunk,  webáruházunk teszi színesebbé a nálunk érdeklődést, vásárlást! Törzsvásárlóink a folyamatosan megújuló akciókon felül további 5 % kedvezményben részesülnek! Aki pedig már cégünknél vásárolt tudja, hogy az alkatrészek, esetleges gyári hibák korrigálása nem okozhat fejtörést. Így nyerhet érvényt szlogenünk:

”A SZEMREVALÓ MEGOLDÁSOK BOLTJA!“

Webáruház