Szemüveg készítés

Konzultáció a szemésszel. A kommunikáció nagyon fontos, ha nem a legfontosabb! A tökéletes korrekció megállapítása, csak is a pontos szemüveg használati metódusai megbeszélése után, alapján történhet meg. A pontos munkatávolság meghatározása, korábbi panaszok, egyéb észrevételek orvosunk elé tárása is a vizsgálat részei kell hogy legyenek. A szemvizsgálat és a szemüvegkeret kiválasztása után az adott dioptriájú lencséket megrendeljük partnereinktől. A legtöbb esetben másnapra megérkezik a lencséd, a gyártottak esetében ez az idő egy hét.

Precíz kivitelezés, tökéletes látás

A dioptriamérővel leellenőrizzük és a csiszológéppel az adott formára csiszoljuk a lencséket. Az összeszerelés után kiértesítünk és elviheted a szép új és megfelelő dioptriájú szemüvegedet. Ha bármilyen probléma (igazítás, korrekciós eltérés, javítás garanciában vagy anélkül) merül is fel, mi segítünk!

Webáruház

Javítások, alkatrészek

  • Igazítások: 0,-Ft

  • Fém, műanyag rugós szárak: 2.000.-Ft/db

  • Orrtámasz: 500.-Ft/db

  • Szárvég: 500.-Ft/db

  • Csavarok: 100.-Ft/db

  • Forrasztások: Nem végzünk már ilyen jellegű munkákat, nem szép, nem tartós. A forrasztások helyett: ÁTCSISZOLÁS! Javasoljuk lehetőség szerint a lencsék átcsiszolását másik keretekbe, ami lehet hozott régi vagy nálunk vásárolt szemüveg is!

    Árak tájékoztató jellegűek.

Kérjen időpontot vizsgálatra

Azért vagyunk, hogy Önnek a lehető legmagasabb szinvonalú optikus szolgáltatást nyújtsuk. Kérjen időpontot orvosainkhoz a nap bármely szakában.

Időpont kérés