Szállítási és fizetési információk

MPL házhoz szállítás:

Az MPL munkatársa a rendelésben megadott címre kézbesíti a csomagot munkanapokon. Ingyenes kétszeri kézbesítési kísérlet, ha a címzettet nem sikerül elérnie.

MPL csomagpont/automata:

Megrendelése a kiválasztott csomagpontba / automatába kerül kiszállításra.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:

Házhoz szállítás: 2.265 Ft/ csomag

Csomagpont / automata: 1.265 Ft/ csomag

20.000 Ft felett ingyenes.

Az értékhatárba nem tartozik bele a szállítási költség.

GLS futárszolgálat (háztól-házig szolgáltatás):

A GLS futárszolgálat munkatársa a rendelésben megadott címre kézbesíti a csomagot munkanapokon 8.00 – 18.00 között. Ingyenes másodszori kézbesítési kísérlettel, ha a címzettet nem sikerül elérnie.

GLS CsomagPont:

270 településen több mint 650 átvevőhely!

Megrendelése a kiválasztott GLS CsomagPontba kerül kiszállításra, ahol 24 órán belül átveheti a megrendelését. A GLS SMS-ben küld tájékoztatást, ha az árut kiszállították a kiválasztott GLS CsomagPontba. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre.

A megrendelt termék feladása a rendelés vételárának előzetes kiegyenlítése esetén történik meg. Utánvátes fizetésre nincsen lehetőség. Átutalási határidő: a rendelést követő 3 munkanap. Amennyiben az összeg átutalása a megadott határidőig nem történik meg, úgy tekintjük, hogy a szerződéstől eláll.

A megrendelt termék – ha raktáron van-  a vételár megfizetését követő 1-3 munkanapon belül kerül átadásra a futárnak. A hibásan megadott szállítási címből eredő késedelemért felelősséget nem vállalunk, továbbá a hibásan megadott címből eredő kárt a Vásárló köteles megtéríteni.

Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésünkre vagy 3 munkanapon belül nem tudjuk szállítani, úgy haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot Önnel a regisztráció során megadott e-mail címen vagy telefonszámon annak érdekében, hogy megfelelő helyettesítő terméket kínáljunk fel, illetve más teljesítési határidőt ajánlhassunk fel.

A termékről és a futárszolgálat esetleges igénybevételéről a számla a csomagban található.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

Ha rendelését előre utalással vagy online bankkártyával fizeti ki:

19.999,- Ft-ig 1490,- Ft/csomag

20.000,- Ft-tól ingyenes

Az értékhatárba nem tartozik bele a szállítási költség!

Rendelés értéke: Fizetés módja: Szállítási költség: Utánvét kezelési díj:
19.999,- Ft-ig – előre utalás

– online bankkártya

1490,- Ft nincsen
– utánvétes fizetés nincsen nincsen
20.000,- Ft-tól -online bankkártyás 0,- Ft 0,- Ft
– utánvétes fizetés nincsen nincsen

Amennyiben rendelése a futárszolgálatnak átadásra került, egy értesítő e-mailt fog kapni, melyben jelezzük ezt. A GLS futárszolgálat a kézbesítés napján sms üzenetet küld Önnek, amelyben megtalálja a csomagszámot, fizetendő végösszeget (amennyiben utánvéttel kérte) továbbá egy 3 órás időintervallumot, amikor azt várhatja.

A csomagszámot a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon beírva pontosan tud informálódni, mikor is kapja meg a csomagot.